ENGLISH
ChatGPT Data Analyse

Chatten met uw eigen data!

Het is inderdaad nu mogelijk om te chatten met uw eigen data. Of het nu gaat om financiele informatie, transacties, proces data, tekst etc.

Is de kwaliteit van uw data nog niet op orde dan kan ChatGPT helpen de data te verbeteren waar nodig. Is de data te gevoelig om in ChatGPT Plus in te lezen dan raden wij aan data vooraf door ons te annonimseren.

Wij maken hiervoor gebruik van de ChatGPT Plus plugin "Advanced Data Analysis" (ADA) is een functie binnen GPT-4 die gebruikers in staat stelt om data direct te uploaden naar ChatGPT om code te schrijven en te testen. Deze functie is exclusief beschikbaar voor premium (betaalde) accounts.

ADA was voorheen bekend als "Code Interpreter" en werd in juli 2023 beschikbaar gesteld aan alle ChatGPT Plus-gebruikers. Er lijkt geen verschil te zijn tussen ADA en Code Interpreter, behalve de naamsverandering​​. Met deze plugin kunnen organisaties taken uitvoeren zoals gegevensanalyse door computercode uit te voeren in reactie op opdrachten die in eenvoudige taal worden gegeven

Wilt u meer weten over deze optie of wilt u zelf met uw eigen data chatten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.