ENGLISH
Over Enjoy AI
Laat Ons Je Verwachtingen Overstijgen met AI

Wat doen wij?

Enjoy AI richt zich specifiek op de ontwikkeling en toepassing van Artificial General Intelligence (AGI) binnen het inkoop domein. Een belangrijke ontwikkeling is de opkomst van ‘agent(s)’. Een 'agent' in de context van AGI is een autonome entiteit of systeem, bekrachtigd door kunstmatige intelligentie, dat in staat is om zelfstandig te leren, interacties aan te gaan met zijn omgeving en diverse taken uit te voeren.

Waar richtten wij ons op?

Bij Enjoy AI richten we ons op de realisatie van AGI-agenten die binnen de inkoopfunctie elke intellectuele taak kunnen verrichten die mensen of dieren ook kunnen, met een specifieke focus op taken binnen de inkoopfunctie.

Domein-specifieke kennis

Kennis van de inhoud en de praktijk is van essentieel belang. Daarom hebben we bij Enjoy AI ervoor gekozen om ons specifiek te richtten op het helpen van de inkoop functie. Daardoor verplaatsen we ons volledig in de uitdagingen waar inkoop voor staat en spreken we de taal van de inkoop professional.

Onze Missie

Onze missie is om organisaties te begeleiden in het benuttenvan de enorme potentiële waarde van AGI. Wij richten ons specifiek op de unieke uitdagingen en vraagstukken binnen de procurement sector. We zijn ons er ten volle van bewust dat AGI een ontluikend en snel evoluerend veld is en dat het voor bedrijven cruciaal is om bij te blijven met de exponentiële ontwikkelingen om concurrerend te blijven.

Onze aanpak

We erkennen dat elke organisatie en individuele medewerker zich in een andere fase van ontwikkeling en begrip bevindt als het gaat om AGI. Daarom bieden wij ondersteuning op maat in elke fase van het leerproces. We staan onze klanten bij in hun leercurve, om ervoor te zorgen dat zij optimaal profiteren van de transformatieve kracht van AGI en hiermee een fundamentele positieve impact kunnen realiseren op hun organisatie.

ChatGPT

Met ChatGPT zetten we een significante stap gezet richting het creëren van geavanceerde AGI-agenten die een revolutie teweeg kunnen brengen in de manier waarop organisaties functioneren. Doe met ons mee op deze opwindende reis en ontdek hoe Enjoy AI uw organisatie kan transformeren door de kracht van ChatGPT!