ENGLISH
Data Preparatie

Garbidge in garbidge out

Bij Enjoy AI begrijpen we dat data preparatie de kern vormt van elke succesvolle analyse, zoals Spend Analyses. Door ruwe data te corrigeren, ontbrekende waarden aan te vullen en duplicaten te verwijderen, garanderen we de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van uw analyses. Dit is essentieel om misleidende resultaten te voorkomen en uw besluitvorming te verbeteren.

Wij gaan verder dan alleen data preparatie; we streven naar het verrijken van uw data om inzichten naar een hoger niveau te tillen. Dit omvat het categoriseren van leveranciers en het classificeren van producten, waardoor uw data nog waardevoller wordt. Het is zelfs mogelijk de prijsfluctuaties per leverancier, productgroep of commodity te berekenen aan de spend dataset toe te voegen.

Verdiepende inzichten komen vaak voort uit de samenhang van gegevens. Het is mogelijk om met meerdere bestanden te werken in ChatGPT. Het analyseren van bestanden die een relatie met elkaar hebben opent de deur naar een dieper begrip en waardevolle ontdekkingen.